duminică, 13 septembrie 2015

In cautarea unei masti de par

Astazi am avut chef sa-mi fac o masca de par.Am dat cautare pe google (Atotstiitorul), si iata prima care mi-a cazut sub mina,asa cum am toate ingredientele.Mi s-a parut cea mai lejera dintre toate variantle propuse.Acea cu ou nu ma avantajeaza,mi-a putit parul si dupa doua spalari....nu,nu,mersi.In schimb am zis sa o incerc pe cealalta din cele propuse,toate avind ca continut de baza uleiul de masline,hai deci sa vedem.Preiau asa cum este scris acolo:

Masca cu ulei de masline si ulei de jojoba.

Masca cu ulei de masline si ulei de jojoba hidrateaza nu numai parul uscat, dar si previne fragilitatea sa, precum si-l face mai matasos si stralucitor. Se ia uleiul de jojoba, uleiul de masline si intr- un raport de 1:1, amestecul obtinut se incalzeste, si apoi se aplica masca pe par, pornind de la radacini. Se acopera capul cu un prosop cald si se lasa aceasta masca timp de o ora, apoi se spala cu sampon.
Eu am preferat sa mai adaug si o lingurita de suc de lamaie,asa cum aveam o jumate de lamaie ratacita prin frigider.
Mi-am pus o bucata de pelicula pe cap si am infasurat deasupra cu un prosop,ca sa nu treaca degeaba timpul mi-am aplicat si o masca pe fata Swedish Spa,de la  Oriflame.Aceasta masca are rolul de a hidrata tenul si in acelasi timp ii ofera un fel de relax...Descrierea acestui produs pe site-ul Oriflame este cam asa:
Detoxiofiază şi curăţă în profunzime tenul. Se aplică pe pielea curată, uscată, evitând zona ochilor. Se lasă să acţioneze timp de 10 minute, apoi se clăteşte. Conţine malachit detoxifiant şi caolin bogat în minerale, care îndepărtează impurităţile, precum şi complex Hydracare+ catifelant.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu