sâmbătă, 26 septembrie 2015

Rimel Giordani Gold Luscious Volume

Ce rimel extraordinar! ...aproape ca orice rimel,Nimic Deosebit! A,ba da,e marca Giordani!Este laudat si pe linga alte rimeluri nu este cu nimic atit de iesit din comun,peria este ca orice perie de la orice rimel,nu piaptana genele in timp ce aplici produsul...unica diferenta este pretul ambalajul..DA,AmBALAJUL..pentru ca  in primul rind dam banii pe ambalaj,apoi urmeaza  continutul...frumos,impachetat,dichisit,sa atraga,,si cel mai important,sa semene cu produse de brand care au menirea sa coste mult dar sa zici ca da..mi-am dat pe gene cu cutare..nu foaie verde,daca mai ai si norocul sa ai genele cit de cit atunci e ok.Hai sa facem o comparatie? sunt deacord ca nu lipeste genele,nu stiu daca e rezistent la apa,m-am bagat sub dus si s-a scurs totul,il apreciez ca nu aratam ca naiba..mi-am pipait genele si nu am nici un pic de rimel, nici urma! Descrierea celor de la Oriflame:

Rimel cu efect vizibil de amplificare a volumului genelor, după o singură aplicare**. Nu încarcă genele. Sistemul Lash Enhancing conferă un plus de rezistenţă şi ajută la reducerea căderii genelor*.


Ok,pina aici sunt de acord,dar am o nelamurire: eu am genele lungi si negre si nu am simtit nici un fel de amplificare si volum,cu atit mai mult dupa o singura aplicare,,dupa doua aplicari,da.La fel si cu oja,orice oja..aplici de doua ori,adica un strat apoi un alt strat si  atunci intelegi ca culoarea e faina,foarte profesional arata,ca manichiura la salon.

Dar va invit sa vedem trei tipuri de rimel de la branduri diferite...ca pina la urma diferenta este doar in ambalaj,hai sa va convingeti si voi..
 
Periuta Giordani Gold Lucious Volume
perie  yves saint laurent
Perie Pupa

Cu Pupa am avut o poveste neplacuta in tinerete,si din acest motiv am zis ca nu o sa ne mai reintilnim in pofida faimei care o avea.Pur si simplu nu l-am m-ai recumparat.

Innafara de ambalaj ,pret,termen de valabilitate ( 3 luni de la deschidere), mai este vreo diferenta?!






vineri, 25 septembrie 2015

Masca de fata Oriflame,Reactie Adversa?!

Chiar daca nu o fac ca la carte saptaminal,dar mastile de fata  din tuburi ma scutesc de efortul de a le dilua,amesteca...Din acest motiv prefer produsele din comert.O aplici,stai 10 minute si gata! O indepartezi usor si ai scapat..Recent,mi-am luat din catalog o masca de fata cu argila din arbore de ceai,un tub numai bine cit sa-mi ajunga pe o durata ok ,50 ml suficient sa ma satur sa trec apoi la alta( va zic ca nu le folosesc regulat,cu zi insemnata in calendar) si surpriza: incepe sa ma usture de mama focului,de colo simt ca se inroseste dar pe tub scrie:10 minute,nici mai mult,nici mai putin...pai nu m-a facut pe mine o masca de fata! ..deschid robinetul si ma spal imediat.Holbez ochii inca o data la produs,nu e expirata,are termen pina in ianuarie,2018...pffff! Ironia sortii face ca am folosit lotiunea de curatat fata si tonerul din aceeasi gama,adica cu arbore de ceai verde,aveam si crema,dar fiindca nu imi pria mirosul am facut-o cadou prietenei mele.Imi aduc aminte ca am m-ai patit asa cu o crema de fata cu citiva ani in urma,dar era alta poveste.Am deschis crema cu pricina si mirosea a plastic..curat plastic! Normal ca nu am m-ai folosit-o dupa aceea,am aruncat-o si reclamatii nu am facut consultantului care mi-a livrat-o..am trecut peste acel incident caci intre timp aveam produse care compensau furia si ar fi fost pacat pentru o crema sa zic ca toate produsele sunt rele,nu credeam ca se va repeta episodul asa ca...Imi pare rau Oriflame!

joi, 24 septembrie 2015

Uleiul de par Eleo de la Oriflame,merita laudat?

Am vazut pe internet acest produs cu mult inainte sa apara in catalogul Oriflame,intuitia imi spunea ca trebuie sa-l am si eu..asa ca am asteptat pina au aparut...Doar mostrele.O mostra 10 lei per bucata,cantitatea nici ea prea dementiala..1,5 ml.As fi vrut chiar produsele care abia astept sa le achiztionez in intregime,nici un fel de semincioare zvirlite la intimplare pentru a potoli foamea..Am venit acasa,am desfacut mai intii una,apoi in alta zi alta.Pareri? Mi-a placut mirosul,calitatea se simte de la prima utilizare,parul este mai ascultator,ca na,eu am firul subtire si parul lung pina un pic mai jos de umeri..acum ca am suvite blonde este mai capricios,mai repede parca se incilceste ( si pina la vopsire era la fel),mai firav si capricios.Ce pot sa zic? Felicitari Oriflame  pina cind,astept cu nerabdare produsul in sine cu tot pachetul(masca si tot ce mai este),pina una alta ma multumesc sa testez  doua mostre Eleo.

marți, 22 septembrie 2015

Ser pentru virfuri sau apa chioara?

Va prezint trei produse care au un lucru comun:hidratarea virfurilor podoabei capilare.
Ser pentru virfuri deteriorate Gerovital Plant-promite dar nu face nimic,Absolut! Are o cantitate de 100ml,deci suficient ca sa va ajunga pentru fiecare spalare.La mine nu a functionat,si m-a si costat! Unicul plus este ambalajul sau cu pompita,si daca nu o sa am rabdarea necesara sa mi-l torn pe virfuri ( fie si de forma),atunci un alt ulei miraculos se va "reincarna in trupul acestuia". Hair X Restore Therapy,este un ser predestinat virfurilor deteriorate,cu ulei de argan prelucrat,cosmetizat,cu un miros placut,nu lasa parul uleios si il hidrateaza asa cum spune pe cutie.Pacat ca este la doar 30 ml.Uleiul Swedish Spa este acceptabil ca ser pentru virfuri,dar menirea lui este si pentru celulita,are un miros placut de citrice,face ce promite si se gaseste la cantitatea de 150 ml.Se intrebuinteaza de dorit inainte de spalarea parului,se aplica pe virfurile parului si se lasa de la 5 min pina la citeva ore,in dependenta de preferintele fiecaruia.Am uitat sa specific ca ultimele doua produse sunt Oriflame.Nu am nimic impotriva brandului Gerovital,doar ca acest ser nu m-a multumit.

Masca profesionala pentru par cu moralul la pamint

Da da chiar asa,parul meu a fost o perioada cu moralul la pamint pentru ca consideram ca ii este suficient sa-l spal, pieptan si cam atit..Nimic mai fals! Cind am mers sa-mi fac balayage  sau iluminare graduala,eram usor pregatita,luasem 3 luni vitamine pentru intarirea unghiilor si a parului,si daca vreti sa credeti foarte efective,nu adauga in greutate si nu se gasesc in farmacie.Am incercat numeroase produse din comert,fiindca nu-mi place sa stau cu uleiuri de ricin,migdale,argan,masline -desi sunt efective,poate ca functioneaza mai bine ca unele produse frumos mirositoare si in cutii care iti iau ochii,dar  daca parul este degradat iti pui si o foaie de varza pe cap numai sa fie rezultate pe masura.Masca de care sunt multumita la momentul actual este Neutrol,tine de produsele profesionale intrebuintate in saloane,are o cantitate de 500 ml descurca cu usurinta parul si miroase si foarte placut.Am cautat pe net dar nu am reusit sa gasesc ceva legat de acest produs.Il recomand cu incredere pentru ca este alegerea corecta!

Trecerea de la saten deschis la blond sau Raze de Soare in Par

De fapt,imi place cum suna-raze de soare in par.Si totusi cum m-am decis la una ca asta? Nu m-as fi gandit  vreodata ca o sa-mi fac suvinte blonde sau ceva asemanator,dar iata ca gusturile se schimba odata cu trecerea anilor...Eu fiind o bruneta convinsa si optind mereu pentru culori apropiate nuantei mele de saten inchis,cu timpul mai deschis multumita:foehnului,placii de indreptat si soarelui.Nu regret schimbarea facuta,ba chiar ma gandesc sa trec treptat la blond inchis,sau cine stie?








Argila cosmetica,un produs care face minuni

In perioada adolescentei am avut de furca cu cosurile care m-au necajit si complexat ,am gresit cind am crezut ca o sa scap de ele mai tirziu.Ei bine,nu o sa va spun ca argila este un produs super-miraculos,dar este un produs natural si nu costa mult.Cosurile le-am avut in special in zona barbiei,spargeam unul si peste noapte apareau doua,o  adevarata teroare!!! Acum se mai intimpla sa apara cite unul insa de regula isi fac aparitia inainte sa-mi vina ciclu  sau daca maninc multe dulciuri.Ce ma doare cel mai mult este ca mi-au ramas pete maronii,imi este pedeapsa ca na-m avut rabdare sa astept sa cada cojita singura si am fortat-o eu! Nici fondul de ten nu acopera in totalitate si atunci, ce sa fac? Argila verde este un tratament perfect pentru tenul acneic (ca al meu),extem de bogata in minerale esentiale,material vegetal descompus sau alge de mare.Doar nu odata ati observat ca atunci cind mergeti la mare tenul se comporta altfel,apa marii fiind sarata si multe persoane care au psoriazis  merg la mare  anume pentru apa de acolo,soarele care parca face un bronz de durata,mai frumos ( o colaborare intre soare si apa).Argila verde,este perfecta pentru conditii casnice fiind deasemenea intrebuintata si in cabinete cosmetologice,este accesibila in orice farmacie si are o multime de beneficii pentu ten.Va recomand o argila verde,care se dilueaza cu putina apa calduta intr-un bol de plastic si amestecati pina obtineti consistenta cremoasa.Masca se aplică pe întreaga suprafaţă a tenului, a gâtului şi a decolteului, într-un strat cât mai gros. Lăsaţi tratamentul să îşi facă efectul timp de 10 minute, timp în care masca de argila verde se va usca pe față. Tenul se curăță ulterior cu apă călduţă. La final, aplicaţi o cremă hidratantă potrivită tipului vostru de ten.


Da,stiu ca nu am aplicat-o pe gat si zona decolteului,dar sper urmatoarea data.Dar voi,ce tip de argila ati incercat?

luni, 21 septembrie 2015

Produse Oriflame destinate ingrijirii tenului

In aceasta postare as dori sa va vorbesc despre produsele folosite de mine si opinia mea vizavi de acestea.Acesta este primul review-video si orice obiectie din partea voastra este binevenita.


Chec cu mere,simplu si foarte usor de pregatit

Doresc sa precizez de la inceput ca toate produsele le pun la ochi,nu mi-a iesit rau pina acum niciodata si va indemn si pe voi sa incercati.Aceasta reteta nu-mi apartine,asa cum si eu am dat de ea intimplator si am zis hai sa incerc.Asadar aveti nevoie de 

200 g faina
140 g zahar
3 oua
esenta de vanilie sau zahar vanilat
1 plic - praf de copt
mere feliate cuburi sau struguri albi-negri ( la dorinta fiecaruia)
Cum fac eu?
Faina,zaharul,ouale le pun frumos intr-un bol adinc,amestec bine,adaug esenta de vanilie cu praful de copt,amestec tot.Intre timp o felie de unt o pun intr-o cana de inox si la foc mic las sa se topeasca,untul il adaug (sa nu fie fierbinte),apoi adaug merele.Am incercat prima data cu struguri albi,dar le simteam simbureii printre dinti si am zis sa fac cu mere care mai mult imi plac in chec.In fine,acum dupa preferintele fiecaruia.Pun intr-o tava rotunda, pun si hirtie de copt( nu cum am facut prima data,de mi s-a lipit totul de tava si a trebuit sa las sa se inmoaie cu apa), apoi torn continutul in tava si bag la cuptor pentru 40 de min,setez la 180 gr si astept!

Pe linga faptul ca o sa fie un parfum de prajiturele in casa,o sa va bucurati de un chec foarte usor de pregatit si fara ingrediente sofisticate.
mmm...

Doua felii nepudrate deocamdata

Va indemn si pe voi sa incercati..Sa aveti pofta!

duminică, 20 septembrie 2015

Bigudiurile Remington

Bigudiurile  termice Remington Fast Curls,sunt ceea ce mi-am dorit de foarte mult timp si iata ca intr-un final le-am primit cadou:)  Ca sa  va faceti o idee mai intii  sa va povestesc putin,asadar primul meu ondulator de par a fost cel mai simplu de 15 lei,accesibil dar si ardea bine parul..am dat cautare pe google,ca na, poate gasesc...si iata:
 Imaginea am preluat-o de pe un site intimplator,asa arata primul meu ondulator de par.Apoi ondulatorul a cedat. In fine,am trecut la bigudiuri care se fierb,umblam cu cratita prin casa, imi doream par ondulat si imi si frigeam degetele cind le scoteam din apa clocotita,sa nu fiu ipocrita le mai am si acum,toate de aceeasi dimensiune,deci poate le daruiesc cuiva?! Dar,cind pur intimplator am intrat pe siteul celor de la Remington,am descoperit ca aveau si bigudiuri,mi le doream nespus de mult dar costau binisor si nu ma incumetam sa le cumpar.Acum ca le am, imi permit uneori sa ma rasfat ,fie si fara motiv,imi lasa parul de zici ca e facut ca la coafor,isi merita banii din plin si imi place sa le aplic ori de cite ori vreau sa ma simt eleganta sau pur si simplu sa trec de la banalul par drept,de ce zic banal,pentru ca parul meu fara placa este usor drept si cu placa nu stau mai mult de 10 minute sa -l aranjez.Manualul bigudiurilor adreseaza un scurt mesaj chiar la inceputul citirii acestuia: Va multumim ca ati achizionat noul dumneavoastra produs Remington. Respectiv raspunsul meu este ca  cea care le spune multumesc sunt eu ,deoarece imi faciliteaza procesul de coafare si mai cistig si timp care este foarte pretios.
Descriere si sfaturi de folosire:
Vrei bucle perfecte dar ti-e greu sa folosesti bigudiurile clasice? Fast Curls iti ofera 20 de bigudiuri cu marimi variabile si doua sisteme diferite de prindere, pentru ca tu sa il alegi pe cel convenabil pentru tine! Se incalzesc in doar cateva minute si datorita miezului de ceara se mentin calde pentru mai mult timp. Nu iti vor strica parul deoarece sunt prevazute cu invelis ceramic cu turmalina!
Asa e,invelisul de catifea a bigudiurilor nu permite arderea parului si mare atentie,inainte de a le aplica nu aveti voie sa folositi produse de styling,,dar nici nu cred ca e nevoie deoarece dupa ce le scoateti puteti pulveriza cu un fixativ care sa mentina buclele pentru cit mai mult timp posibil.



Specificatii Trusa bigudiuri electrice incalzite Remington Fast Curls KF40E

  • 20 bigudiuri catifea cu prindere usoara
  • Clipsuri cu pornire rapida incorporate
  • Putere: 420W
  • Bigudiuri de 3 marimi: 4 mici (20 mm), 10 medii (25 mm), 6 mari (30 mm)
  • Exclusiv miez de ceara pentru pastrarea caldurii si ondulare de durata mai lunga
  • Bigudiuri cu invelis ceramic cu turmalina pentru alunecare usoara a firului de par
  • Conditionare ionica cu efect anti static
  • Incalzire rapida
  • Indicator luminos pornit
  • Clipsuri cu prindere rapida
  • Capete reci
  • Indicator luminos gata de utilizare
  • Dimensiuni cutie: 223 x 250 x 145
  • Greutate pachet: 1594 g
  • Garantie: 36 luni.
Dupa cum am mai scris intr-o postare,consider ca un produs de calitate  trebuie sa aiba o garantie mare.Chiar si producatorul fiind  sigur ca brandul nu este ditamai rahat piata centrala nu se va teme sa dea o garantie pe masura.Eu le las sa se incalzeasca 15 min astfel ca sa fiu sigura ca sunt numai bune pentru aplicare,dupa care deschid capacul caserolei si le las juma de minut ..apoi le rulez frumos pe par,in interior cum am vazut ca face coafeza mea cu placa de ondulat si  pe unde am mai tras cu ochiul pe youtube.Prefer sa rulez pe suvite subtiri,astfel buclele ies mai delicate,respectiv aspectul este unul ingrijit.Dupa ce am terminat de rulat,deconectez unitatea de la priza si inchid capacul.Apoi imi vad frumos de ale mele pentru inca jumatate de ora si vreau sa zic ca nu incomodeaza absolut,nu trebuie sa dorm cu ele pe cap asa cum pateam cu celelalte care se fierbeau.Sunt foarte utile  si usor de aplicat.La aplicare am uitat sa va zic ca poseda si niste clipsuri lejere, care nu fac decit sa asigure bigudiul ca va sta pe par neclatinind-u-se  ca barca in mijlocul marii.Iata cum arat dupa 30 min de stat cu ele in par ..la final Pulverizez cu Fixativ Black Extra Strong (important ca nu imbicseste parul cum fac multe alte produse), astfel se va mentine moolt timp