vineri, 18 septembrie 2015

Cremele de corp de la Oriflame

In perioada adolescentei cind am inceput sa fiu si eu consumator de cosmetice,am inceput cu  Nivea.Crema de corp de la Nivea avea un miros dulceag  si foarte hidratanta,mai concret era o lotiune consistenta cremoasa si o aplicam de regula dupa epilare.Apoi au urmat si altele.Avusesem o crema de la Avon,nu-mi aduc aminte cum se numea dar stiu ca lasa sclipici pe piele,am folosit-o pe timp de vara.
Consistenta era asemenea unui iaurt,lejer.Apoi am trecut la Oriflame.am inceput sa folosesc cosmetica,mi-a placut.Crema care isi va schimba ambalajul este Milk&Honey,la fel ca multe alte produse,este extraordinara.Eu obisnuiesc sa o folosesc mai mult pe timp de iarna.Are un miros exact ca denumirea produsului,lapte si miere.
Se poate vedea in poza ca dintre cele mai consumate este Milk&Honey.Vara aceasta au aparut doua produse noi in reviste si anume:Solar  si o crema cu miros de castravete.Despre Solar as spune doar ca regret ca am cumparat-o,are un miros dulce spre greoi,o voi folosi iarna.Cealalta cu miros de castravete este foarte usoara,miroase intradevar a castravete insa mirosul parca se evapora dupa 15 minute sau poate ca asa o accepta ph-ul pielii.Precious,are un miros placut si mici particule de sclipici,foarte hranitoare si cu un ambalaj la fel ca al Milk-Honey.Daca ar fi sa comparam Swedish Spa cu Garnier,ambele isi fac bine treaba,insa Garnier datorita bilutei pentru masaj anticelulitic primeste nota 10 pentru ca promite rezultate dupa 21 zile,ceea ce si s-a vazut.Dar voi,le-ati incercat?!

duminică, 13 septembrie 2015

Ce procuram: Rowenta sau Remington ?

Vreau sa va povestesc ce mi s-a intimplat cu doua zile in urma.De foartteee mult timp imi doream o noua placa de par,asa cum fosta placa Remington a fost inundata,am reparat-o insa oricum display-ul nu imi arata cifrele si pe ghicite setam temperatura pentru indreptat parul.Nu,nu am ditamai  tufa in cap insa imi doream cu disperare o noua placa care atit sa faca bucle , cit si sa indrepte bineinteles.M-am documentat mult pe net si am ajuns la concluzia ca o sa procur la fel un produs Remington,calitatea m-a convins in timp. Am mers deci frumos la magazin,foarte hotarita,nu imi doream altceva decit ce imi propusesem de acasa,dar vinzatoarea in cauza..ma dat peste cap!  Nu sunt genul de persoana care sa cedeze usor si sa isi schimbe opinia intr-o secunda insa fata cu pricina(consultantul) si-a facut foarte  bine meseria si iata ca m-am vazut iesita din magazin cu placa de indreptat Rowenta 
foarte accesibila la pret,cu o garantie de 24 luni si care cica  ca orice placa care se respecta (ca prin minune,dar face si bucle))) 

Da,o fi ok,nu am nimic contra produsului,Doamne fereste , dar atita timp cit acest produs costa 749 lei si Remington ajunge la 1200+36 luni garantie ,pare sa miroasa putred si ce imi trece prin minte este ca  ori se face lichidare de stoc si eu nu sunt la curent ori domnisoara are % din vinzari anume de pe acest brand.Acasa ajunsa am avut o stringere de inima,nu-mi puteam gasi locul mult timp.Am fost atentionata de la inceput ca daca voi folosi placa nu o sa o  pot intoarce asa cum este vorba de igiena si imi suspenda dreptul de a o  returna. Si iata-ma in aceeasi zi innapoi returnind produsul mult visat poate de cineva ,semnind hirtiutele de rigoare ca mi se innapoiaza banii si  cu zimbetul pe buze achizitionind Remington S 6500.
Bucuria mea nu avea margini,diferenta Cer si Pamint incepind de la produs care are in posesia sa husa si mai si face onduleuri pe masura si multe altele.Naivitatea mea m-a impins sa fac un drum in plus,am cheltuit bani pe drum si mi-am consumat energia,astfel ca data viitoare sa-mi fie de invatatura sa nu mai cedez atit de usor. Pentru ca un produs bun nu are nevoie de publicitate si nici garantia nu este pe cit mai cu putinta putin timp.


In cautarea unei masti de par

Astazi am avut chef sa-mi fac o masca de par.Am dat cautare pe google (Atotstiitorul), si iata prima care mi-a cazut sub mina,asa cum am toate ingredientele.Mi s-a parut cea mai lejera dintre toate variantle propuse.Acea cu ou nu ma avantajeaza,mi-a putit parul si dupa doua spalari....nu,nu,mersi.In schimb am zis sa o incerc pe cealalta din cele propuse,toate avind ca continut de baza uleiul de masline,hai deci sa vedem.Preiau asa cum este scris acolo:

Masca cu ulei de masline si ulei de jojoba.

Masca cu ulei de masline si ulei de jojoba hidrateaza nu numai parul uscat, dar si previne fragilitatea sa, precum si-l face mai matasos si stralucitor. Se ia uleiul de jojoba, uleiul de masline si intr- un raport de 1:1, amestecul obtinut se incalzeste, si apoi se aplica masca pe par, pornind de la radacini. Se acopera capul cu un prosop cald si se lasa aceasta masca timp de o ora, apoi se spala cu sampon.
Eu am preferat sa mai adaug si o lingurita de suc de lamaie,asa cum aveam o jumate de lamaie ratacita prin frigider.
Mi-am pus o bucata de pelicula pe cap si am infasurat deasupra cu un prosop,ca sa nu treaca degeaba timpul mi-am aplicat si o masca pe fata Swedish Spa,de la  Oriflame.Aceasta masca are rolul de a hidrata tenul si in acelasi timp ii ofera un fel de relax...Descrierea acestui produs pe site-ul Oriflame este cam asa:
Detoxiofiază şi curăţă în profunzime tenul. Se aplică pe pielea curată, uscată, evitând zona ochilor. Se lasă să acţioneze timp de 10 minute, apoi se clăteşte. Conţine malachit detoxifiant şi caolin bogat în minerale, care îndepărtează impurităţile, precum şi complex Hydracare+ catifelant.